I huvudet på mig

Nu fick jag en känsla av att vilja skriva igen. Det är sommar sol ute och jag tänkte snart gå ut och läsa en bok mamma köpte till mig igår, "Knappt lovlig" med Katarina von Bredow. Jag hatar böcker. Men nu känner jag för att läsa!  Kanske för att jag inte är tvingad att läsa nån kuk roman som Dvärgen, Emma eller Köpmannen i Venedig.

Jag saknar min Ida. klart som fan kanske?! från att har varit med henne mest om dygnet i ett halvår, till att träffa henne minst av alla.

Det här inlägget blir nog inte som alla andra. Men jag kan berätta lite om vad jag har gjort i sommar och vad jag ska göra.

I lördags firade vi anna.
I måndags började jag körkortsteori.
Jag ska till Finland på fredag och komma hem igen på måndag.
Jag tror vi ska till Danmark med familjen, lilleman vill till legoland.
Jag ska på roadtrip med Caroline. 
Jag ska utomlands med Jenny.

Jag har inget jobb. Men fan vad skönt att vara ledig. Men ändå lite rastlös. Men jag ska hitta en hobby. Känns konstigt att inte ha en hobby. Hobby vad äckligt ord. Förut hade jag så fullt upp med skolan, kompisar och träna. Nu? vad ska jag hitta på nu?

Jag hittar inte min mobil laddare heller, as jobbigt. Kände mig helt naken igår när jag inte hade den.

En annan grej också, jag har varit as sugen på nudlar i några dagar nu. Alltså och vi har nudlar hemma, men varje gång har jag varit för mätt för att äta det så det har aldrig blivit av. Så nu sitter jag och sparar mig till nudlarna. Hörs senare.


väska från kappahl



179 kr

high heels från nelly






RSS 2.0