Prat från hjärtat



Julen är snart här igen och det är lika jobbigt varje år och det kommer det säkert vara föralltid. I år kommer det vara 6 år sen Pappa gick bort. 6 år sen?! Det är för lång tid. Får panik.

Kan aldrig känna mig glad när julen närmar sig, för det är förknippat med det hemska. Sånt som bara inte får hända. Hora. Vet inte varför årsdagen av alla dagar känns så hemska, när det är jobbigt varje dag. Brukar bara ligga i sängen den här dagen. Försöka sova bort den. Vilja ta bort den ur almenackan. Varför får den finnas?

I år ska vi i alla fall till Finland över jul. Jag tror det kommer bli skönare så, komma iväg. Vet i alla fall att pappa vakar över mig och markus <3

Min pappa är (jag gillar inte att beskriva som något han var, för han är) ett jävla muskelberg. Sjukt hur han är pumpad, folk trodde han gick på anabola. Minns våra pump-tävlingar vi hade, som att jag hade en chans. Och hur brun han blev på somrarna, varför har inte jag ärvt den genen? fuck också :(

Folk brukar säga att jag har hans ögon. Något som jag ibland får ångest för är att jag aldrig kommer veta vad han gjorde som ung, hur han var, vad han ville bli, vad han gjort i sitt liv. Det var inte dirket frågor man frågade när man var 12 år, men som man nu vill veta mer än nått annat. Jag får fråga det när vi möts, jag måste bara ha lite tålamod och vänta :) <3 :)

Minns att han alltid köpte leksaker till oss när vi handlade på ica. Vi fick alltid något och mamma var så arg på det och tyckte att vi inte behövde nya leksaker varje gång man handlade. Men Pappa ville att våran uppväxt skulle bli bättre än vad hans var, jag vet att dom var fattiga som små. Eller varje gång Pappa tankade bilen köpte han alltid en godis-kola till oss. 

Han är har sånt barn sinne, älskade att titta på disney med oss. Lekte alltid resturang när vi skulle äta. Kom fram med block och penna och frågade mig och markus vad vi ville ha för mat, sedan ringde han i en klocka när vi skulle komma och äta. Fan vad bäst <3 :)

Och på somrarna när vi åkte ut med våran båt och fiskade. Jag sög och ville hellre fika. Vi hade en leksak efter båten som vi åkte ofta, damn så rädd jag var hela tiden (är sjukt rädd för djupt vatten) men det var så jäkla kul att jag inte kunde låta bli.

Har även fått reda på av mamma att Pappa är en buse. Hahaha :D oj, fan lät lite snuskigt det där nästan. Men menade att Pappa varit rallychafför åt lagbrytare. Vad, ska jag också bli :)

Så fort jag hör finsk musik tänker jag på Pappa. Kanske för att han ofta spelade det? Eller så hade det blivit någon koppling så bara. Åh, älskar Pappas bilar också. Mest av allt Audi :sarna <3 som vi dunkade Eminem - my band eller real slim shady i. När jag och min bror var små hade vi nån älska-eminem och 50 cent-tid.

Pappa ville alltid besöka Irwin Goodman's gravplats, han kan inte det nu. Så jag gör det åt han. Hälsar från han :)

Så kanske därför gillar jag att säga att jag pumpar för att pappa var så biffig? För att på något sätt kompensera.
Kanske därför jag vill ha audi bil för att pappa hade det?

Jag och Palm




Denna dag ligger mig kär, dagen då jag äntligen skulle få se Johan Palm. Minns hur jag hade sett fram emot det och hur alla andra förutom jag hatade han. Jag älskade han.

Han bara stod där framför mig och sjöng, kunde ju fan inte ens fatta det. Köpte ett nummer av tidningen OKEJ för att få affisch på han, ringde och rösta på han 7 gånger varje fredag och grät ibland om kvällarna. Sjukt.

Men när han väl stod där och sjöng, och jag fick rysningar kom jag på att jag inte ville röra han. Om jag skulle krama han skulle allt bli förstört, han skulle vara orörd HAHA

Lille Palm, jag är fan inte kär i dig längre, men din musik är fortfarande grym :)

MJ & Akon



Idag hade jag väckning 1 för att inte sova bort hela dagen. Första jag gjorde vara att boka 2 step brädor till ikväll då ida och jag ska hit the gym.

Har inte gjort ett piss idag (då kunde jag lika gärna sovit bort dagen asshole), kollat Idol som jag missade i fredags på tv4 play. Älskade Olles fix you. Efter det har jag ätit knäckemackor, AS GOTT, och druckit äpplejucie (gud kollade på paket som står brevid mig, ofta ÄPPLEjuice, jag skulle stavat ÄPPELjucie annars)

Grym låt av MJ och Akon föresten :)

Den svenska björnstammen



Snart efter att jag hittat nått att slänga på mig, ska jag hem till Pistol och fixa mig. Efter det ska vi till Sara för att föra lite.. sen är det 550 som gäller. Den svenska björnstammen ska spela sin grymma electro-pop där!!! Fan vad daily.

Hoppas på en likadan spårning idag som på kryssningen, tror du vi grejar det Idofix?

Titta vad katten släpa in



Efter pepparkaka dagen åkte Pistol, jag och Anna till stan för att käka. Det var dags för ida att hitta nya skor, dom där är ju inget att hänga i granen precis. Och hennes jävla tjat om hur hon har ont i fötterna och går som en crackhora, aa fanns inget annat att göra.

Jag var inte på sånt jävla shopping humör, men alltid när man inte är sugen så hittar man grejer. Jävla flyt då. Nu hittade jag typ mer än jag gjort på 7 år. Nästan iaf, jag har haft en shopping svacka, för ALLT är så jävla fult.

Aja det här släpa katten in iaf



Pepparkakshus-byggar-tävling



Idag var det pepparkakshus byggar tävling i skolan. BE08 har ju en jävla fantasi så det blev ett höghus.

Lägg märke till killen på botten i det smala tornet. Någon annan pimla julmust som om det inte fanns någon morgondag, söt.

Men tycker ändå att huset Ida hade byggt ihop, stolt över dig pistol, och som vi sen dekorera tillsammans blev mucho finare!

Eve the rocker vs 80talist?!

VS

80talisten



Jag vet inte om det är min nya hobby eller om jag har för mycket fritid. Men fan vad jag underhåller mig själv.
På lördag ska jag på maskeradfest och vet inte riktigt vad jag ska vara än. Det står mellan Eve the rocker, nörd, docka eller indian!! Att klä ut sig till hora och sånt är nog inte min grej va.

Aja, nu ska jag ge mig på nästa outfit, nörden. WOW-nörd eller skolnörd, återstår att se mohihi. Tack.

att förstöra för sig själv är det enklaste i livet

Igår offrade jag mig och gick på Saw 7 3D med jempa. Men det var faktiskt inte så farligt som jag trodde att det skulle vara, jag värmde ju upp med 4:an kvällen innan. Det var inte så mycket 3D effekter heller som jag trodde det skulle vara, kollade på trailern till 7:an och då såg det ut som att en gris skulle lyfta upp en ur biostolen, så jag satt ju och väntade på att få bli lyft av grisen hela tiden.

Idag har jag varit på stan med mamma, jempa, mormor och mormors syster. Hittade två tröjor, tre par trosor och en ring. Vi åt även pizza på rimini, för att min mormor äter bara pizza 1 gång om året och det är när hon kommer till Sverige på semster.

Min mormor fick en ringklocka som det står "RING FOR SEX" på av sin syster.. kanske råkar jag ta den..?
Nu har jag haft nått att göra tills DH (Desperate Housewives) börjar. Tack.

 

RSS 2.0