Bra grabbar!



Nu har jag härdats. Bastun var bra. Finland vann. Efter bastun är det as gott att dricka Jaffa, det smakar som fanta typ fast förfinskat. Bra skit =) Har även CHips här. Min mamma säger Sips, vilket chips heter på finska. Men hon säger allid sips. Så jag har försökt lära henne säga CHips men det går ju inte. Hon är Bäst!

Inne i stugan

Först och främst, grattis kusinas som kom på första sidan på blogg.se igen!
Haha nu är hon säkert förvånad över att jag visste hur man länkar också, men det är lugnt jag gillar att överraskas.

Jag har idag hängt med mina småkusiner och sov middag samtidigt som dom. Vi var även på finlands typ "ica maxi" och köpte glass. Och barnen åt som vanligt med hela nyllet. Skit gott med glass nu när det är så varmt här, typ 20 grader. 20 grader, när fan brukar det vara så varmt här? det måste vara den där ryssvärmen som det skrivits om! Rysslands värme är iaf mer än välkommen att gästa mig.
...Trots det,  så finns det fortfarande snöhögar... fattar inte hur det går ihop, det borde ju smälta.

Jag blir rätt frustrerad ibland, jag har ingenting att göra förutom att vara med barnen. Det är kul att vara med dom, men jag behöver ju göra något annat också. Typ prata svenska vad vet jag.

Ska kila in i bastun nu där mamma väntar med björkriset, hörs snart igen.

Finland

Inte skrivit på länge, som vanligt då?
I måndags flög jag till Luleå med mamma och blev hämtade av min morbros tjej och körde sen till Finland. Så nu har jag varit här några dagar. Blev lite akut resa hit för att min morfar gick bort för lite över en vecka sen. Ni som undrar hur osv, det spelar ingen roll. död är död. kommit på att allt människor vill är att veta. alla är så nyfikna, men sen när dom vet hur så strutnar dom i att hjälpa en.

Så jag är inte på någon härlig semester inte, nej. Skulle varit skönt att vara det, men jag försöker njuta av att inte vara i Sverige. Kommer hem på måndag.

Följ min blogg med bloglovin

Klipp och färg

Ny blus



 

RSS 2.0