JOHAN PALM <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Han är så söt :)


TJULELULUU

FAN vilken lång dag det har varit, känns det som. Första lektionen var idrott = badhus! Det var skit kul men as jobbigt hahaha :O Jag fick äran att livrädda både Ida och Ingeborg och jag är så grym på det :O som en utter i vattnet.

OCH OOOH <3 hahahha jag älskar staffeten vi gjorde. Hahha fan vad jag blir aggresiv när det är tävlingar, jag var först ut så jag ba slängde ut med mig mattan på vattnet och ba sprattla satan dit och tillbaka och järngänget vann hela tiden... vad ska man säga ;)

Efter det vare dags för historia med våran lärarkandidat Kalle. Fan vilken kille hahaha, helt iskall. Dricker typ varannan minut (om inte oftare) ur sin krigar-vatten(?)flaska och om någon i klassen ber han förklara så svarar han bara iskallt; "Fan, jag har inte så bra koll på det där" och han uttryckte även "dom suger kuk" och svärord. Honom gillar vi :D

Något som jag också vill få med är idas och min lilla incident igår på bussen... Både Ida och Jag lyssnar på iPod, ida knackar på min axel för att hon ska säga någonting och börjar komma närmare, så jag drar ut hörluren från örat som är på andra sidan henne och vrider mig för att höra. Och just då, sitter vi där näsa mot näsa i bussen helt chockade. En kille börjar skratta. Det såg säkert ut som att vi var lesbiska. tjulelulu / ewe the man


BADHUS IMORGON!

Simma med mig? (a)

SOMEONE NEW! :)

Hejsan :D LEEE nu!

Idag är det onsdag.. Det har varit en lång dag. Men rätt så kul ändå! Idag har vi (emelie, ida, nathalie & jag) gjort våran matte-undersökning så nu är den lite klar haha :D Men sen så har jag haft ont i ansiktet heeela dagen :O jag kom på att jag hade ont när jag stod i duschen imorse och jag har haft ont hela dagen. Tog fan en alvedon för det, hahah hjälpte inte :(.... Jag tror jag har pressat ihop tänderna under tiden jag sovit... :O

Sen så fick vi tillbaka vårat sociologi prov, alltså fan vad grym jag är; MVG :) och jag hade feber när jag gjorde det.... slå det fuckos.

Åh, jag och lilleman är så goda vänner! :) jag får han att ta efter mina värderingar! mohaha :D så ska hans pappa göra mat.... alltså fan jag hatar när han ska laga mat, han tror att han är någon köksmästare som bara tror att han kan mixa ihop saker. Igår t. ex så mixade han ihop massa grönsaker och köttfärs till nån röra som lukta röv och smaka anus. Och lillman hatar alla grönsaker som finns, tvingar han äta en gurka och paprika till varje måltid och han grinar typ.... så hans pappa tycker att "man kan möla ner vad som helst i en röra för det smakar ingenting, det som inte syns finns inte" okej.. efter ett tag lät det såhär;

Lilleman; TWWIII *spottar ut maten på tallriken + grimas* DU HAR JU INTE MOSAT MORÖTTERNA DIN KLANTSKALLE!!!!!! (till sin far)

alltså så fin unge.

 

Fick den här hunden av han som har gjort på dagis. Jätte söt :D

 

 

MELONLJUS <3




Hallå pysslingar!


Jag känner mig REDAN bättre :) 12 dagar senare.  Och jag tror att jag har hittat el medicino. Min mummis bumbidryck, lingonsaft på lingon hon själv plockat i skogen! Den gjorde mig friskis på en gång! Så idag har jag faktiskt varit utanför huset, har varit på H&M en sväng med mamma och sen åt vi ute också :) Men jag ska vara hemma imorgon också för att bli helt frisk.

Ja, jag har inte gjort så mkt annars under hela helgen... Tänkte bara svänga förbi och säga tjafan :) Jag ska se på film nu med min favorit skådesspelare Julia Roberts. :)

LALALALALALAA

HEJ HOPP :)

Jajamensan, hemma idag igen! Och feber 37,8 (och jag tar i örat så jag vet inte om man ska +:a 0,5 grader ???) Men idag har jag sluppit vara ensam, min bror och mamma är också sjuka nu. Men jag är ju van att ha feber, levt med det i 9 dagar.

detta suger snopp.

ONSDAG

Tjenare! *skånsk röst*


Jag kommer inte på något att skriva, står still i skallen. Jag var och gjorde provet i skolan, höhö det gick inte så jättebra tror jag. Satt och stirra på pappret i några minuter innan jag fattade vad som stod på det. Sen började jag skriva och det kändes inte som att jag kom fram till saken heller... Neäe, inlämningsuppgift hade varit bättre i detta kapitel. (Genus-feminism). Och ingen överraskning, jag har fortfarande feber, och nu har även mamma blivit smittad tror jag. Hon skulle krama mig en healande kram igår och krama mig sitt hårdaste, hoppas inte hon blev smittad istället :(

Och idag åt jag min favorit, thai mat. Alltså helvete vad gott det är, om det är mellan starkt och inte sött. Annars är jag inget fan av sån mat! Potatismos är nog min favorit :D

Och jag hoppas, hoppas, hoppas att jag blir frisk till på fredag så att jag kan njuta av studiedagen. Om jag är frisk ska jag till Stockholm med Barret och kolla lite.

Men imorgon blir jag hemma igen, och jag har massor att göra. As mycket i skolan nu verkligen, men jag får väl bara börja beta av med grejerna som kommer närmast.

MIKI LAKI

Jag var och hämtade anteckningarna från Ida för ett tag sen, tack för det fina häftet jag vet att du kämpa :D Och när jag satte mig ner och läste igenom det, det SÖG verkligen. Radikalfeminism, låter ju som en sjukdom! "Tja jag lider av anarkafeminism"... BLÄÄÄÄÄÄÄ. tråkigt tråkigt tråkigt.

Men rätt som det var så såg jag en liten text på sidan av pappret som sa "Jag tror du är på efterskälken" och jag upptäckte att det var min stil, att JAG hade skrivit det på Idas papper. Och FAN vad glad jag blev av en liten hälsning till mig själv! Och fan vad ni som sitter brevid mig måste vara glada som får små kommentarer på era anteckningar, jag vet att ni inte gillar när jag ska klottra just då. Men waow ni gillar det sen!

Aaa, tillbaka till studierna! 8-)

PLUGG

Skönt, jag vaknade nyss från en tupplur :) Ska börja plugga sociologi nu, inte så nice. Men allt jag kan göra är att läsa det där genus-häftet, ska hämta anteckningar av Ida snart när mamma kommer hem.

Till BE08;
Vet någon vad det är vi ska kunna till provet egentligen? (har ju missat 2 lektioner)

Känner mig som en turtle, vet ingenting.

Bilden är nästan ett år gammal också, 29 november 08 togs den.
Och ingenting är sig likt, varken rummet eller hårfärgen! knäppoboll.

HOLA AMIGOS!

Ingen skola idag heller..... Mamma ringde istället och väckte mig klockan halv 10 och sa att jag hade tid hos doktorn klockan 11. Jag var skit sur. Men jag gick till doktorn iaf, ett stick i fingret, lyssna på lungorna, gapa och sa "aaa" och så var det klart. Jag fick ingen hostmedicin för att jag redan käkar något hemma.

Och jag har gjort framsteg, jag åt en hel macka nyss! Hoppas jag blir frisk nu! :)

2009-11-16, måndag

Godkväll!

Idag har det inte varit någon händelserik dag, jag har dödat en fluga i "sömnen". Ja, jag var inte riktigt vaken, jag halvväcktes av ljudet att flugfan flög in i min TV som stod på. Det lät fan as mkt, jag försökte somna om men nästa stund jag med en tidning i handen och drämde till den. Den satt helt oskyldig på TV-bänken och reagera inte på någonting..... :( Jag ångrar det jag gjorde.

Efter det la jag mig skönt i sängen igen och återvände till min skönhetssömn. Vaknade nästa gång runt 2 och sedan dess har tiden gått jätte fort! Och jag har inte gjort någonting vettigt..... Men jag ska faktiskt snart göra det, för snart är det time out, då min bror kommer hem från sin innebandyträning och då får jag inte sitta vid den här coola saken längre. Han har high tec prylar, datorn visar hur många grader det är i den och lyser blått. Jag vill också :D haha!
och den är typ genomskilning på sidan i form av ett X så man ser in i det. fan jag blir impad :D
Jag är nog en nolifer.

Sociologi provet äger rum på onsdag, det måste jag pallra mig till iaf. Men jag känner mig bättre faktiskt, min feber har sjunkit. Det var fan på tiden :O haft det i 6 dagar. Så om jag imorgon känner mig ännu bättre, då får jag gå till skolan på onsdag! :D Ida tyckte det var något fel på mig som vill till skolan, men på riktigt det måste väl alla vilja om man i en vecka varit isolerad och sjukt rastlös? am i right? ;D men om jag har.

Jag satt och kollade på när min bror spelade wow för nån dag sen, och /dance alltså finaste dans rörelserna!!!! Jag har det i mig nu.

Men ska gå och äta en kaka, höres!




DAGS FÖR FILM!



Tjafan
Jag är helt ensam hemma eftersom min bror spelar innebandymatch och resten är och kollar. JAG VILLE OCKSÅ KOLLA. Men jag fick inte :(

Så jag tog tummen ur röva och instrallera Voddler, heja. Jag har inte provat det än, men hoppas det är bra :)

SNORIS

God eftermiddag!

Jenny har åkt hem och nu är jag ensam igen!
Okey dokey, nu har jag haft feber sen tisdags och det går inte över, inatt blev jag också jättesnorig så mycket att jag vaknade av det, och mina tårar rann som amazonas för att jag var täppt i nån tårkanal = jag kunde inte sova. Vid 7 satte jag på tv:n och började kolla, men var tvungen att blunda varje gång det blev lite ljusare bild för att det blev som att jag hade en nys i hjärnan. Men jag lyckades tillslut att somna! :)

Jag hade då inte tänkt att göra så mycket idag..... Gå ner och koka lite te kanske, det är bara vägen tillbaka till sängen som är lite kämpig då trappen kommer, den tar kol på mig. Jag ska snart leta upp nummret till vårdguiden så ska mamma ringa dit idag eller imorgon.....

Aja, eftersom att jag är efterbliven nu, så skriver jag säkert mer senare.

I VÄNTAN! :D





AAAAAAAAAH! Redan fredag :) toppen på snoppen!
Jag sitter och väntar på att kusin ska trilla in, hon vill komma
och jag vill att hon ska komma trots omständigheterna! hon
säger att hon är immun, *ta i trä*......

Och idol är det ikväll på fyran! wiiho, ikväll kör dom duetter!
paren;
Tove - Erik
Eddie - Reza
Kalle - Mariette

Jag sluka nyss en kopp te, och jag vill att jenny rappar på
för jag vill dricka min andra kopp nu!!!!!! funkar inte utan jenny.
snorig är jag också nu..... :(

Jag har upptäckt Elvis och 2 ½ män nu under tiden jag varit hemma :)
Helt fantastiskt!


LOVE IT LOUD! :D


MUPPPIIII :D


Ida och Evelina? ISKALL

















Jag i femte klass!!!!! jag visste redan då hur man skulle göra det ;D



Men seriöst nu, MOHAHAHAH, till er som inte fatta, jag skulle låtsas få er att tro att bilden var seriös. Och där förstöde jag skämtet <3
Seriöst, alla coolingar där ute, GODNATT!

Detta bjuder jag på i denna stund! hahha mest för att det  roar mig :D












 

UTRÅKAD!

Saker går inte som jag vill... hade nyss skrivit ett inlägg som försvann för att jag råka flippa. Men jag har ingenting att göra. Och jag är inte heller speciellt trött eftersom jag sover hela dagarna vilket resulterar att jag blir pigg nu på kvällen/natten! ......Men det finns inte så mycket att göra, och jag kan inte sova heller för att jag hostar. (skärmen fick salivprickar på sig nu)

Till något annat; Mamma kom hem med strepsils halstabletter idag med honung och citron smak NAM :D, ett paket ipren och nytt te!!!!!! Drack en kopp för ett tag sen vilket gjorde susen i musen!

Jag funderar på att göra om mina naglar nu, ska försöka FILA DOM som Nathalie tjatar om att man ska göra och kanske lägga på ett naturliglack! blir nog fin fint :)! tillskillnad från det jag har nu, typ bortskarpade grejer! Saknar mina nageltippar som jag hade förut, det var as läckert tills man såg den riktiga nageln under gelén när den växt.

Jag är också as taggad på att icurl från babyliss 8-) jag tycker den verkar ge lagom lockar/vågor, inte värsta turbon, det är inget att hänga i granen! men den kan även användas som plattång! ;)



JAG ÄR SJUK :(

Heeejsan! jag har gått och blivit sjuk, för andra gången nu under kort tid :O vad är det för fanskap?
Jag ligger hemma och hostar rygg, har feber 38+, ont i halsen och i huvudet till och från!
kan svinis vara på besök?





GODNATT :)

Idag har jag varit hemma och på innebandymatch. Jag fick även min bror att spruta knäckebröd på mig för att jag berättade om en grej från när vi var små :) hahah :D åh, och idag tror jag att jag ska läsa bok. Det behövs :)

jag tar en metro varje dag och läser stjärntecken
jag känner mig elak om jag går förbi en gamling för att jag typ stylar då
jag sover ibland med nattlampan tänd det är typ skönast

Jajajajajaa..... Godnatt :D

BILDER FRÅN HALLOWEEN PARTAJ :D




Ida, chillar som vanligt :) helt ok!


Vi sväljer galla! ok? :)


superduper! :)


Edward Cullen!!!!!!


Ida som batman


Jaaag som batman!


Det är sådär det ska vara, helt mm!


batman sväljer galla!


ingenting är som det ser ut.......


ja, då tackar vi för den :)


batiz och sara :D
RSS 2.0