Biooo :D

Nu är gästbloggarN här :D Ida :D Jag & Ewe har precis varit och tränat, som vanligt.. vi är sådana gladiatorer.

NU TILL DET VI ALLA HAR VÄNTAT PÅ LÄNGE!! SNART ÄR DET DAGS!!!!!!!



SAAAAAAAAAAAAAAAAAAW PREMIÄREN!!!! DET BLIR BIO FÖR HELA SLANTEN DEN 6;E NOVEMBER!!!


FAN VAD VI HAR LÄNGTAT EWE, OCH NU ÄR DAGEN SNART HÄR!! DET KOMMER BLI HELT UNDERBART ELLER HUR?!?!


många pussar till dig ewe, du är bäst :) <3 / Ida

NOBODY KNOWS

Den personen jag spenderar mest tid med är Ida. Hon och jag åker tåg tillsammans till skolan, vi är i skolan, vi åker tåg hem tillsammans, vi skiljs åt, båda går hem till sig, vi är utanvarandra i 1,5 h sen möts vi upp igen för att gå på träningen som är tre gånger i veckan.

Men eftersom det är höstlov ses vi inte lycka mycket, såklart, så jag fick ett önskemål av henne att berätta om mina dagar nu, eftersom att vi inte ses lika mycket för tillfället. För vi saknar varandra, det är så.

Så en update på vad hur lite det hänt... ;(

i fredags så kom jag hem och somnade i soffan och kollade halvt på idol, jag blev as sur efteråt för att jag insett att jag missat min chans att ringa och rösta på Nicklas Hocker... :( och han åkte ut. mitt fel.

i lördags så åkte jag och mamma till stan, södertälje, och hon köpte ett par stövlar till mig :D och jag hjälpte henne köpa nya kläder till sig själv... det hade kommit hem 600 kr i bouns check från H&M som vi fått ihop på något sätt :D jag har hört att man i vanliga fall bara får 100 kr? men vi brukar minst få 200 varje gång :O  aja.. konstigt.

i söndags så vaknade jag, läste min förbaskade engelska bok på 300 sidor. Och jag ogillar böcker... men läste iaf.. sen så ringde jag kusinas och undra om hon inte ville komma hem till mig och mysa :D och såklart ville hon det (a) :D
Vi gjorde varma mackor i ugnen och drack te och såg film :D och som vanligt somnade jag till filmen, och varje gång jenny fråga om jag sov svara jag att jag inte gjorde det såklart :) hatar att erkänna att jag somnat :(

och idag, åkte jenny hem 1.. efter det kollade jag på en shopaholics bekännelser :D haha, den var bra! :) sen läste jag lite bok igen..

SNART, om typ, 15 minuter ska jag på träning med IDA :)

så nu ska jag byta om..

hejdå, lägger senare kanske in lite bilder på nya grejjor jag handlat... :)

TIME TO PRETEND

Snabbt nu innan jag ska på träning, VARFÖR?! altlså jag blir så ledsen i magen,

Idag skulle jag egentligen vakna 06:40, men jag stänger av mitt alarm och vaknar 08:15... = 14 minuter på mig att göra mig i ordning... 08:41 gick tåget. men jag hann! kämpigt.

Kommit hem, var skit hungrig och trött.. kissochbajs. JAG ORKAR INTE :)


DAGS FÖR FREDAGSMYS!

Det är helg igen, veckorna går så fort! och det är ju himla braigt ? visst :D Idag var det även en skön skön dag då jag började klockan 10 och slutade 11. Hade bara en lektion ULS, och på den lekte vi lekar. Min grupp instruerade resten av klassen med en lek som heter "Vem vill ha en bläckfiskmamma?" Och det gick as bra! :D
Sen hade jag hål i 3 timmar, fram till klockan 2. Så då åkte jag med Ida och hennes pojke virror till Södetälje och åt på Nancy's :D Hann inget mer än att äta, sen skulle jag redan börja åka tillbaka till skolan... Och spanska lektionen jag skulle ha då var bara en timma, men det kändes som att jag var tvungen att gå för att vi har spanska prov på tisdag så :)

Min lärare hade tänkt att dela in provet i två delar, så att vi gör ena delen på tisdag och andra på fredag. Men eftersom vi i BE har svenska prov då så får vi göra andra delen på studiepasset på torsdag. Och det är helt OK :D då är det gjort iaf!

Efter spanskan gick jag Elin och Sofia ner till stationen för att hinna med 15:18 tåget med anslutning mot Gnesta :) På det tåget mötte jag även upp Carro! Vi gick upp på järna och handlade gotteligott... :) Och efterdet skulle jag boka tid hos frisören, men ringde mamma och hon sa att jag kunde ta hennes tid som är nu på måndag och det gick helt bra för frisöerna med att vi gjorde så :) Så på måndag blir det ändring!

Hur ska jag ha det?!

Ni måste ge förslag nu... det är ju rätt paniken.

Aja, snart ska jag och carro dra hem till henne och se på Idol :) Och jag ska även vara hennes sovkompis, jag ska tvinga henne att klia mig på ryggen så att jag somnar, hon brukar inte säga nej :)



Ha en skön helg allihopp! <3 :)

-

Jag saknar dig verkligen

IGÅR.. bjuda på sig själv...



Det är min kära kusin; www.jjeennyys.blogg.se som har gjort filmen <3 <3 <3 <3 <3

IGÅR

Hooola :)
Igår hade jag alarm på 07:30 för att jag skulle på min brors innebandy match i Malmköping, men gick upp runt 8... =) Occcchhh det var första matchen på säsongen så det var extra nervöst och taggat :D Jag älskar sånt! jag går verkligen upp på mornarna för att se matcherna också!
Matchen var rolig då killarna vann med 12-1, min bror gjorde ett mål :D

Sen när vi kom hem runt 2 så började jag städa rummet och fixa i ordning inför kvällen då mamma skulle ha sitt 40 års kalas :) Och emelie kom runt halv 5 också :D

Sen vid 6 började det rulla in folk och jag ville bara att folk skulle ta sitt arsle hit så att jag skulle få ÄTA. jagvar så jävla hungrig :O Och herrejesus så gott det var :) och mohahah det blev massa över för att vi köpt för mkt, så det blir väl det till mat idag IGEN. :) men det sitter inte helt fel ;)

Vi gjorde inget speciellt under kvällen, eller de äldre satt i vardagsrummet och drack, lyssna på musik och samtalade.. blev även dans för dom... inte så vackert :(
Jag emelie och jenny satt i köket och drack och åt och dansa och skratta och aa det var kul faktiskt :D hahaha... :D
Jenny och co åkte hem runt 12 så då bestämde jag och emelie oss för att gå till sara där ida sa att dem var.. men när vi kommer dit vid halv 1 kanske så är det inga kvar där :O dom gick hem tidigt :( sämst!!!!

Ajaaaaa... Lite bilder från igår:


Jenny :D

min min min min min maaaaat :D



Jenny och Emelie <3 :D



Emeeelaaaj :D

fy fan

kusiner <3 jenny, evelina

bilderna kommer ifrån kusinas!

1 OKTOBER

Hallå! :)
Det är helt sjukt hur trött jag är..!! Jag och ida är gladiatorer och har börjat träna tre gånger i veckan, och under de två veckorna vi tränat visade det idag framsteg. Vi hade konditionstest på 2,4 km och jag sprang det på 12:54, 20 sekunder bättre än förra året. Men fortfarande inte.. riktigt där! Aja, träningen gör det bättre sen iaf! :) Men jag är nöjd och det är ju huvudsaken. \../ ^_^ \../

.. Något som jag inte är så nöjd med är historia provet vi hade idag. Jag vill pissa på det. Och det konstiga tycker jag är att vi fick 6 frågor att svara på där två av frågorna var att man skulle "para ihop" rätta händelser med varandra som hände ungefär samma tid i Europa.. Kanske inte låter som någon match, men.. det var helt, efterblivet. Och på en av dessa "para ihop" uppgifter kunde man även få minus poäng, fan är det för nytt? sämst börja ALDRIG med den trenden.

Och en uppgift var att sätta ut olika städer på en karta över Europa och rita in en konungs rike och sätta ut gränsen för Västrom och Östrom..
OCH, det tre frågorna som var över var födda ur stjärten. Jag lovar :S

Aja, men nu är denna förbannande dag över och nu sitter jag i soffan och bara andas. Det är bara jag hemma och det är rätt skönt just nu! :) Jag tänkte snart börja göra lite mattetal och läsa lite i engelska boken, kanske också läsa kapitlerna i spanskaboken så är det gjort :) Jag tänkte hinna göra allt det här innan mamma kommer hem, för då ska vi (kanske) åka och handla all mat och sprit och sånt vi behöver tills på lördag då det är 40 års partaj för mamsen :D hahah, mm <3 :D
Jag gillar släktfester eller studenter eller liknande, det är mysigt och det är så kul att se alla släktingar typ samlade och glada. Men samtidigt kan det bli jobbigt också att se alla, och sen så fattas det någonting, och det är pappa. Men jag vet att han är med mig och min bror hela tiden. Det kan inte vara så att han inte är det <3



Vad länge sen jag såg mig själv på ett kort med mörkt hår.. Jag ska snart, kanske imorgon boka tid hos frisören för att göra något åt barret.. Kanske färga ljusbrunt? Slinga mer ljust? Klippa kortare? aa jag har ingen aning så jag får lita på att frisören sen vet vad jag kommer passa i osv.. :)

Det är idag första oktober och det var minus 0,5 grader. Det är bannemig kallt :O jag vill ta på mig vinterjacka, stövlar, vantar och mössa ungefär. Då kanske det är lite inte kallt. Åååh, hösten är så fin tycker jag! Fina färger utomhus.. :)
Hahha, du blev jag påmind om våra "miljöbeskrivningar" på Lida på orienteringsdagen xD haha! Oh fy fan vad äcklad jag blev av mig själv och det jag skrev ner. Jag, JAG skrev en dikt. Och ni ska få ta del av den, se&lär ;)

Jag går längs den bruna stigen som nu ligger täckt av barr och färgglada löv.

En och annan kvist bryts under mina lugna steg. Jag omges av ett färgglatt livsrike där några hattar ut jorden hittar upp. Så ståtligt, så fridfullt.

De blå kulornas dagar är snart förbi, men de flygandes kvitter mig säger att det bara är tid för årets vila.


Vackert, visst? :)

Aja, ska ta mig i kragen nu och göra något som skolan vill att jag ska göra... Jag får tänka att jag kommer tacka mig själv sen i framtiden hahaha :D

Hejdå så länge pussgurkor :D














RSS 2.0