SIXTEN :)

Haaaajhopp!
Även fast jag börjat uppdatera mer flitigt så är det några få som klagar </3 helvete.

Denna dag är inte det minsta intressant.. Alla andra dagar är ju det...
 Jag vaknade halv tre tror jag... Låg i sängen och burrade :) efter ett tag steg jag upp gick ner och kolla på TV :) sen gick jag upp och burra i sängen igen.. Jagkom upp klockan 4 :) Åt frulle... mmm :)
Sen harjagintegjort mktmer... ochjag får snart ryck på mitt mellanslag som ibland inte vill göra det den är till för.. :(
Men imorgon så ska jag åka in till Södertälje (STAN!!!!!!!!!!!) och handla block och lås och sådant så att jag är 100% laddad&klar till måndag då det är kör!!

MOhihaiia :D Idag fick jag en termos.. =) Men inte vilken termos som helst! :O En termos som ser ut som en kopp, en svart kopp.. :D Och det är as bra för mig :D Jag brukar äta frukost på tåget, men jag har fan heller te till :( och vad är det då för frukost... Men nu är problemet löst :D Nu kan jag ha te i min termoskopp och äta frukost med te på tåget :D (Y) :D
Då kommer jag också se ut som en rutinerad tågåkare... =)

?? :)





HELG

Hallå hallå :)
Usch, idag har jag inte alls varit på humör.. var redan konstig när jag vaknade.. :S
Första skoldagen (igår alltså) gick väl bra, som vanligt var det typ.. och det första vi fick reda på var att vi skulle på badhus och ha livräddning :O tyckte jag inte alls lät kul.. Men idag visade det sig vara motsatsen!! Det var så jävla roligt :D hahhaha... mästarinnan på simning :D
Något annat kul som jag också fick reda på var att min lön redan kommer 3 september dvs dagen efter min födelsedag :)
Och jag har ändrat lite i vad jag önskar mig, jag tror att jag vill ha en ipod nano nu, lila :) lila... ? men hörlurar vill jag fortfarande ha :)



För lönen jag får har jag tänkt på så mycket vad jag ska handla, men nu när jag tänker efter så är det ju inget speciellt... :O
Svarta converse vill jag, och kanske en ny jacka... Jaa.. massa kläder också :D mohahah det kan man väl inte få för mycket av ? ;) Fast ett litet problem har uppstått, jag får inte plats med allt i mina garderober :( jag ska köpa en garderob. Jag ska rensa :) genialiskt.



Mina naglar har växt så det har blivit en "kant" mellan nageln och själva gelén, fan gör man då? :S Jag hittade ett fint ljusrosa lack hemma, det ska jag måla topparna i :)

Jag har verkligen en konstig känsla i kroppen, jag vet inte vad jag ska göra....... Jag vill typ krama ett träd.

UTAN DINA ANDETAG



Godnatt

19 AUGUSTI

Ligger med carro här i sängen, vi vaknade eller jag vaknade halv 12.. :) och jag sprang dirr ner och duschade medans carro sega i sängen... fjolla :) sen drog jag upp henne till frukost :) te som alltid! Nu, eller snart ska jag iväg med min familj till min kusin och fika :) jag hoppas på smörgåstårta som en liten tjockis.. :) JAAAAAAA..
Har fixat mig lite nu... eller fixat :S plattat håret och lite smink :)
Efter fikat så kommer EmelieMurra till mig :D Det ska bli mysipysi :D

Jajaaaaaaaaaaaaa... :D

VAD SÄGER DU OM EN DONUT?

LIKE A LADY


Tjodusan :)
Idag vaknade jag halv tre och sega som fan i sägen ett tag :) jag gick upp och gjorde mig en jävla frukost :D rågmacka och te :) sen bänka jag mig framför tv:n och låg där.. Jag hade fan ont i huvudet, tror det berodde på vädret :(
sen så.. åt jag mat och umgicks med Lilleman :) buse han är :) vi lekte med hans geggamojja padda, påminner faktiskt om paddan i family guy :D *SLLLUPP SLLLUSCCH*

Just nu är jag med Caroline, vid halv 11 så rally:dade mamma och jag och hämtade henne :) Hon tog med sig feta godispåsen :) Och snart antar jag att vi ska koka te och dricka det, kanske kolla på film :) (vem kommer somna? - Evelina :)

Jaa.. imorgon ska jag även till min kusin Pertti och fira han för han fyllde 20 år för nån dag sen :D stora killen... sen senare ska Emelie komma hit så att vi på torsdag åker tillsammans till skolan :D lite läskigt är det ju :O fan ska man ha på sig.. :O jaja :D

+ Jag skriver på msn med Andreas Nilsson mycket viktigt att tillägga :) (.. han hota mig med att inte läsa min blogg..)

17:11

Har lust att säga godmorgon! det känns som morgon.. Tänkte bara snabbt babbla igenom vad som hände igår egentligen.. :O Vid halv 12 åkte jag hem till Carro XD vi fick något ryck att vi skulle vara.. det blev mysipysi.. :)
Vi satt vid datron hela natten.., Och vi camade även med Alexander i 8 timmar ungefär.. XD hahha.. jävla störda. Och sen så somnade jag med Alexander i örat....................... wet willy. nää...

Snart ska jag hem ifrån Carro för att hon ska iväg... och btw jag fick nytt rekord igår. Var vaken till nio typ :D

ALEXANDER @ NIGHT

TA DET INTE PERSONLIGT

GRÖNA LUND


EVELINA ROCKER


Nitarna jag prata om i förr förra inlägget som jag köpte i Stockholm, ja det är dom som sitter på skinnjackan nu!! :) Mycket nöjd är jag!! :D Nu kommer jag nog anväda den mer än vad jag gjort tidigare :) Så det är ju bra av mig! (:
Vad tycker ni ? :)

JAG FYLLER ÅR SNART!!!! :D

Jag fyller år snart, 2 september.. !!!!!!!! :D ungefär 2,5 veckor kvar :) Och jag har lite tankar om vad jag ska önska mig... Mamma har redan köpt en TV-bänk till mig för 2500 kr så jag tror inte att jag kan önska mig för så mkt :)

Jag önskar mig iaf en parfym från Escada den nya Desire me. Luktar gott och passar bra som höstlukt!!! :D hahah..
Och så önskar jag mig en volume master så att jag får lite volym på skallen :)
Och hörlurar... Dom på bilderna är från Skullcandy, men kan även tänka mig Kos från Philips :)


JAG LEVER






Var ett tag sen.. pallar inte babbla om allt som har hänt, men något kan jag ju dela med mig av :) På onsdagen när jag skulle åka hem ifrån Finland så ringde komunen mig :O dom meddela mig att jag fått sommarjobb! .. på ett ålderdoms hem i järna, självklart tog jag det för att få lite pengar :D Och i fredags jobbade jag min 15:e dag = sista dagen..
Ålderdoms hem låter ju as lame, men det var faktiskt kul. Och nej jag bytte inga blöjor, jag rörde inte skrumpna ballar eller torka nån i stjärten. Jag servera oldiesen kaffe, gjorde frukost åt dom, plocka disk, torka borden, städade och umgicks med dom :) tog ut dom i trädgården och la pussel med dom! :) faktiskt rätt kul. På tre veckor får jag typ 5600 kr tror jag :S:S ?? aja, det visar väl sig. Det är väl rätt ok om det är jobb från komunen tror jag :) tre veckor gick iaf fort och jag tycker det var värt :D
Gamlingarna gillade mig verkligen, när jag skulle gå hem ville dom inte att jag skulle gå :( typ gråten i halsen hade dom!! och nej, dom manipulera inte.

I fredags då efter min sista jobb dag så mötte jag upp carro och vi köpte cola godis och ostbågar faktiskt fast jag typ inte gillar det :S..  aa detta var vårat nattkäk när vi skulle fixa våra naglar... hahhaha, fan vad fula dom blev XD stora klossar på naglarna, men men får försöka göra så att dem ser bra ut :) Vi köpte något gele sett från Depend med löstoppar man skulle limma på nageltoppen och sedan kleta på gele och spray och skit.. aja =)

På lördagen så åkte jag och kusin till Stockholm vid ett tiden. Jag köpte jeansleggins, skor och nitar :) jag älskar verkligen nitar.



Jeansleggins - vero moda, 329 kr
Skor - skopunkten 349 kr
Naglar - Gelé-kit från Depend 150 kr


Och idag då, söndag. Jag och jenny vaknade runt ett och vi låg och burra i sängen ett tag =) älska burr <3
Sedan åkte hon hem.. ööh ingen aning om vad klockan var, men det intresserar väl inte er heller. När hon åkte hem iaf så började jag sätta på nitar på min skinnjacka och jag tycker den är mkt coolare nu :) och mer Evelina. Evelina rocker som carro säger :)
RSS 2.0