TISDAG 090428 :)

Todaaaaaaaaaaaaay.       Vår första lektion idag var engelska, vi ska börja göra ett grupparbete som ska vara om att vi "leker" att vi varit på en språkresa så ska vi redovisa det inför klassen sen.. Ida och Jag ska arbeta och som tur är behöver vi inte hitta på saker, eftersom jag varit på språkresa :D jävligt kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Sedan har det bara varit lugnt idag... Vi hade naturprov och jag tror det gick ganska bra tror jag :) eller hoppas det iallafall :)
På ulsen var det bara redovisningar om olika "grupper" i samhället.. :)


Sedan hade vi matte, vi träna på nationella a-delen.. jag fick 4 fel.. jag vet bara inte om det är dåligt eller bra? XD :) och sen språk, FAN vad yr jag blir på språket.. kan inte tänka.. allt ba susar runt.. as irriterande.. helt virrig.. nya saker hela tiden, eller kanske inte nya men hon ba byter tempus och skit.. jag fattar nada.. :(

Ida skrev ett beskrivande inlägg om hur våran resa på tåget hem var, låt oss läsa :)

(Ida som skrev..)..Jag lovar att jag och ewe skulle kunna starta en blogg och kunna försörja oss på att skriva om alla sjuka saker som händer oss varje dag...

ibland så kastar det sig fram en mullig kille i 20 års åldern på tåget med sin msn på en lapp, och ber oss adda den. och det var inte ens en lapp, en NÄSDUK BLÄ.. bara för denna kille hade bevittnat ewes och min dans på tullinge station i väntan på tåget..

idag så råkar ewe SJÄLVKLART ta platsen på tåget bredvid ett fyllo.. som börjar klaga på moralkärringar osv.. han börjar sen granska mig och säger: DU ÄR FINSKA. FÖRNEKA DET INTE! jag ba heheheh. JAG SER DET PÅ DINA KINDER OCH DIN NÄSA. man ba jahaaa tack :) sen ba, du skulle FAKTISKT kunna bli vacker om du sätter upp ditt långa hår i en 60-tals knut, då skulle jag faktiskt vilja visa upp dig.. ÅÅÅ VAD SMICKRAD JAG KÄNNER MIG. sen kollar han på ewe hahahahha, ja dig vet jag inte vad jag skulle göra med.. men du har vackra ögon iaf, dom kan du göra mycket med.
  Ewe var nog för snygg för fyllot =)

 

Hahaha.. alltså vad skulle vi göra utan våra äventyr? Det är ju dem som gör dagen.. typ :D


Ha det bra :) <3 :D

MÅNDAG 27/4-09

La day började med en redovisning om fjortisar på ULS:en. Det gick bra, hela redovisningen var lite random men så jävla kul XD alla skrattade verkligen :D och det är ju positivit? Japp :D

Våran redovisning började med att vi läste upp en intervju som sju personer medverkat i.. frågor om hur man definierar en fjortis, klädseln, utseendet osv... strax efter det pluppa det upp massa bilder på fjortisar på en powerpoint presentation, med låten; fjortisboy.

Sedan var det min tur att berätta.. såhär löd  min text;

Fjortisen (homo sapies fjorticus) är ett flocklevande djur som ofta syns vid skymning kring McDonalds, ibland även sybillagrillar, i stora hordar.

Hanarna känns igen på sitt tuppliknande läte och rödprickiga ansikte. Honorna känns igen på sina översminkade, konstgjorda utseenden och rosa stringtrosor som hänger strax under armhålorna. Byxor i barnstorlekar är nästan ett krav för att få titulera sig som fjortis.

Fjortisen kan upplevas som ett mycket störande djur då de under sin vandring genom samhället kan utstöta sig höga parningsläten.

Antalet av dessa djur har ökat markant på senare tid vilket har lett till en het diskussion om det är möjligt att börja skjuta delar av populationen.

osv... 

(och nej tar inte åt mig äran för texten.. från nätet är den lite)


Kom hem halv 4 typ.. då började jag plugga naturkunskap.. och sedan hade jag träning :)

 

090426 PAPER PLANES :)

God eftermiddag :)

idag har jag varit alert.. (allert?:S).. Jag hade ställt alarm på mobilen klockan 09:30, men gick upp efter 10.. men då iallafall så började jag att skriva på ULS-analysen iallfall :) har nu skrivit typ 1 sida + lite till.. ska göra klart resten nu :)... vid halv två åkte jag, mami, make, mattias och oskar till en hall som mamma hyrt vid Astra för att spela lite skoj innebandy... det var helt okej xD.. när vi spelat i en och en halv timme kanske så vi spela, pojkarna basta och sånt.. mamma och jag gick på promenix :) mysipysi.. kommit på att naturen är himla vacker :)

Nu kom jag precis hem.. ska skriva klart ULS:en nu, sen äta... och läsa lite naturkunskap.. sen får vi se om jag drar vid 8 och möter Carro för att gå en prommis igen :)

Det är jätteskönt väder ute idag :D jag gick i short och t-shirt och frös inte :) det var runt 20 grader skulle jag tro :)

Lyssna på den här låten, as skön :) typ helt vimsig musik, men skön!! :D




Kanske skriver senare igen.. Ha en fortsatt bra dag :) <3 :D

090425 SKOJ :)

Det här går ju bara utför.. helvete vad sämst jag är som inte skriver längre... -.-


Mycket att skriva om jag ska skriva om allt i detalj sen typ onsdags... men ska göra det så kort som möjligt :D i onsdags hade vi idrott och alla tjejer blev helt galna som vanligt och röjde.. men mitt lag (viktor,jag,ida,emelie,nathalie och sandra) röjde nog mest... hahaha =) blev en hel del armbågar i magen och klubbor på händerna och fötterna, härligt som fan :)

i torsdags så var det en lugn dag... nathalie, emelie och jag var mest ute.. =) åt glass och tog kort =)

i fredags hade vi nationella, haha.. jaa.. det gick ju bra -.-.. fan vilket jävla ämne... skrev om min dator förra året också i nian då man kunde välja typ nån elektronisk pryl.. det är fan inte kul.. gjorde inget specillet under kvällen, kollade på film men mamma :D <3 :D

idag (lördag) så vakande jag runt tjugo i ett.. försökte skriva på uls-uppsatsen, gick inte bra.. antar att jag får göra den i racer fart imorgon.. sen vid fem ungefär åkte jag och carro till tumba för att möta emelie. vi åkte till botkyrka hallen och kollade på en innebandyfinal. Fan vad kul det var!!! :D Jag blir alltid så nervös inför matcher.. och så känner man spänningen i luften, så härligt!! :D :D efter matchen åkte vi hem till emelie, där spelade vissa av oss barn geni :) åkte hem med 00:37 tåget.. och var hemma lite efter 1.. för att carros mamma kunde hämta oss i södertälje hamn för att carros store bror hade varit ute med sin tjej så hon hämta upp oss samtidigt :) tur det, annars hade jag fått gått hem själv, eller väntat i tumba på ett anslutande tåg med buss som stannar vid mig =) skönisch..  just nu är jag så jävla hungrig.. har inte ätit mycket idag... till frukost knäckemacka, sen till mat en kvarts pizza... det bara suger i magen typ.. och så är jag trött.. ska sova nu.. ha det bra =) Hejdå :D <3 :D



090421 SPRUT, SÅR OCH SKRATT :)

HEJ FAN :D

Alltså "what a day" :O hahah, la mig och sov efter ett någongång.. och vaknade halv 6 för att jag skulle duscha... alltså helvete vad segt det var.. gott med typ 4 h's sömn.. (y)
Dagen började med att Andreas Nilsson i klass BE08 sparka på min ena fot så att den åkte upp på det andra benets knäveck så att jag putta omkull mig själv.. där var jag på marken på alla fyra.. och hade skiiit ont.. och andreas bara stod och skratta :( det gick hål på mina leggins.. trodde det var allt =) men nej, sedan när jag satte mig inomhus så kollar jag på mina leggings då ser jag en blodfläck på knät :O jag drar upp leggingsen och då ser jag typ stora såret som blödde :O fy farao :( och alltså.. fan, ni girls behöver inte sucka på mig för jag hade fanemig ont!!.. sen var jag stel i benet hela dagen..

men dagen avslutades endå med fred mellan mig och andreas.. en kram och ett förlåt så var nästan allt glömmt :)
 
och under lunchen idag, som inte luktade värst gott, så skulle jag dricka vatten.. och just då säger ida att helena j i våran klass har marianne-godis fingrar (intern skämt..) och det var då jag brast... med vattnet i munnen... jag svalde inte vattnet det sprutades ut över emelie och nathalie och i någon oskyldig pojkes nacke :O hahahhahah.. :D

Imorgon är det innebandy på gympan.. längtar.. :D eller så är det brottning.. och andreas tror sig klara mig, BULLSHIT. aldrig.

Imorgon slutar jag by the way 13:35.. fy fan vad skönt.. ska hem och skriva klart svenska och ba sova tidigt.. som jag egentligen hade planerat att göra idag med...

Något som var bra av mig och ida idag är att vi var ute och jogga :) kul ja :)

Och jag har även aktiverat spotify på min data, yeah (h) :D Nyss hade jag te-stund med mitt nya te.. earl grey grönt te.. gotti :) och frukostknäckebröd fullkorn, det är så gott.. fast det var "fängelse-mat" enligt Jenny förut, så älskar hon det nu :)

Men nu ska jag börja sova snart.. Hoppas ni haft en bra dag :) Min har iallafall varit ganska mycket mer än okej :D

Godnatt mina tuppar :) <3 :)

HELT YR :)

Det här jag fan inte bra. Jag har inte uppdaterat min blogg på två dagar nu.. men jag har faktiskt carro att skylla på.. var med henne i fredags.. =) hon och jag gjorde knäppa saker som vanligt.. t. ex klockan två på natten gick vi ut och gungade och pratade i telefon till klockan tre typ.. XD sen gick vi in.. (såklart). nästa dag.. lördag så pluggade vi på dagen sedan på kvällen åkte till hem till roope där några var :) ganska knäppt var det där.. XD och sedan vid ett åkte vi hem till mig.. var hemma vid typ halv tre.. var as hungriga åt örtmacka och te.. fan vad vi är antroposofer :O :) sedan däcka vi vid fem kanske...
och idag vaknade vi vid ett... åt frulle, sen skulle carro hem.. och jag har suttit och läst min twilight bok från klockan typ tre till elva på kvällen.. ungefär en och en halv timme vila jag hjärnan med något annat.. INTE OKEJ att ha en så tjock bok på så några dagar...

Men ska sova :) Hejdå :D <3 :D

090417 IT'S FRIDAY AND I'M IN LOVE :)

Igår. vid halv fyra igår hade jag utvecklingssamtal med mami och lärare sofia. Hon sa bara positiva saker och att jag verkligen var en tillgång till klassen.. så känns det dock inte. Folk irriterar sig nog mer på mig och mina skrattanfall. men hallå? sluta upp, skratta och le bré :) igår så dansade även några av oss i klassen till cha cha slide, en jävligt skön låt som man kan spanka till :) coooooooooooolt =)
 Hade även träning igår och ida och jag var duktiga som sprang dit och hem från träningen... riktigt skönt faktiskt.. :) sedan när jag kom hem var det bara att sätta igång med spanskan.. fy fan. Jag blev klar med rättningen och allt, men jag hann inte skriva ut varken i skolan eller hemma.. så maarja har fortfarande inte fått arbetet. = det var helt jävla onödigt för mig att åka till skolan idag för att tempuset vi gick igenom, imperfekt, kan jag redan. alla andra lektioner var inställda. men en sån duktig elev som jag är så pallrade jag mig till skolan. i onödan.


idag. vaknade 06.10 och åkte till skolan sedan 07.11. slutade 09:50 och tog 08 bussen till stationen och 33 tåget hem.. = jag var hemma runt 11.. när jag kom hem gick jag och la mig i sängen och läste, men somnade.. och vaknade sedan igen av att det knackade på dörren.. sen la jag mig igen.. och sedan vaknade jag och började läsa igen.. har 278 sidor kvar att läsa.. good luck. något kul jag kom på när jag vaknade var att jag knappt minns att jag gått och öppnat dörren och sedan att jag tagit två kakor gått och lagt mig i sängen käkat dom och somnat om. fan vad skön jag är :)


vad ska jag göra ikväll? blä. det blir väl antagligen att läsa twilight.. men caroline undrar också om jag vill göra något med henne, och det vill jag ju såklart.. frågan är bara om jag kan offra den tiden? :S har så jävla mycket att göra just nu till nästa vecka..


Till nästa vecka:

- book oralpresentation, twilight, tisdag.

- Svenska intervju, torsdag

- ULS filmanalys, fredag.

- (Läsa king, samhällsbok till maj någongång.)

- (Naturprov, tisdag den 28:onde
.)

SO TIRED :) 090415

När jag kom hem idag ville jag läsa, men jag somnade med boken.. fattar inte vad som händer? på kvällarna kan jag inte sova.. bara på dagen då jag är övertrött och somnar då jag inte ska.. Vaknade då det var mat, sedan skulle jag göra ett nytt försök att läsa, men somnade och vaknade tjugo i nio.. jag är inte lyckad någonstans. :)

idag blev jag särplacerad på matten igen. Jag förstår inte varför, denna gång var det verkligen inte mitt fel. det var ida som skulle flytta på sig om någon skull det. men nej, "evelina, sätt dig längst fram".. jag fick ryck,"fan vad lack jag blir". shit vad coolt.
UVGAUHIJOPKÅL*ÄÖKJHCXY¤%ITDFUYGIHJOPÅP¤%&R/T()IÅP

LÄS!!


When you try your best
but you don't succeed
When you get what you want
but not what you need
When you feel so tired
but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming
down your face
When you lose something
you cannot replace
When you love someone
but it goes to waste
Could it be worse?

ville bara säga godnatt <3 :)

HÅLTIMMA

Jag sitter och försöker rätta mitt spanska arbete som ska lämnas in igen på fredag... det går inte bra. Jag fattar nada och jag är inte på världens bästa humör.. rätt depp faktiskt. Så det ska bli skönt att få sluta 14:00 idag, heja. När jag kommer hem ska jag lägga mig i sängen och sträckläsa Twilight.. :) Sedan ikväll får jag se om jag drar ut och springer eller går.. grey's anatomy idag iaf.. och fråga olle.. något positivt.. och stackars emelie är inte i skolan idag, hon spydde igår :( hoppas det inte smittar av sig, eller vad skulle det spela för roll om det gjorde det? inget. bryr mig inte.

Något som är lite kul är att Johan Palms nya låt är as bra. Jag älskar den, och jag älskar han. Bjuder på den nu!! :) <3 :D

...

Holymoly. Idag gick jag upp halv sex.. fy fan. Det är så mycket inte okej.. jag var helt dödöd. Och första lektionen var engelska och vi skulle ha ett grammatik-test.. fy fan vad svårt det var.. Jaja, jag fick mer än hälften rätt iaf...-.- och vill bara hälsa det till er som inte var på engelskan idag att ni inte kommer få någon annan chans att göra testet på.. och det var ju typ viktigt.. så synd era nördar. och vi fick även tillbaka våra book reports som vi skrev.. VG+ det var jag fan stolt över :D

Sedan var det håltimma i tre timmar.. blää.. jag,ida och emelie gick in på bibliotek-Lis rum.. med soffor.. skönt men kallt som fan. Där stod jag och emelie och träna nya rapmoves.. och ida sov, undra varför? :S Sa någon bakis? :O. Och till lunch idag var det typ gul-saffrans-firre med smulig-potatis-mutta fy fan så det smaka.

Haha, sen måste jag berätta vad som hände på vägen hem också.. det hela började med att ida och jag var supernöjda för att vi hunnit med 08 bussen och att vi kanske skulle hinna med 18 över tåget med anslutning.. men nej!! tåget rullar in när vi står där i korsningen, fan vad jag ogillar det. Sedan var ida och jag sura, jag var väl lite mer ledsen/sur också pga några andledningar.. så vi går längst bort på perongen och sätter på CHA CHA SLIDE och så dansar vi.. och vi var så trötta och sura så att vi verkligen dansade ut i svängarna.. vi körde spanken och allt möjligt!! VI ÄR SÅ HÄRLIGA :) Helt plötsligt ser vi att tumba tåget står brevid oss.. vi tänker inte mer på det än fortsätter dansa järnet.. sedan ser ida att två killar sitter och as garvar åt oss.. och hon säger åt mig och jag kollar på dom, men ida och jag fortsätter dansa.. sedan när jag kollar på dom nästa gång så har dom mobilen upp och filmar oss :O fatta!!! och då fick ida och jag ryck, jag ramla ner på marken av skratt och ida tog stöd på mig.. så jäva häftiga vi är <3 :)

Sedan efter ett tag kom södertälje tåget som vi skulle på.. och när vi stanna i tumba station så kliver dom där två killarna på samma vagn som vi var på :O först såg vi dom inte, med sedan ser ida att dom två står och as garvar åt oss typ 3 m ifrån oss.. Ida kutar iväg och jag sitter kvar.. sedan känner jag att det också var time för mig att sticka och det var då den ena till mig ba; men vi filma inte på riktigt.. jag typ skratta sönder och gick till ida. Sedan sitter dom två och kollar mot vårat håll heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela tiden. Jag överdriver inte. HEEEELA TIDEN. och när vi sedan kommer fram till södertälje hamn så springer den ena killen imot oss (samma kille som sa att han inte filma oss..) och ba; Hej, jag vet inte hur jag ska säga det här, det är lite konstigt men.. så sträcker han fram en servett till mig med hans msn på :O och ba; det är upp till er om ni vill adda eller inte.. sen stack han. Och grejen var att killarna var typ runt 20 bast :O.. men ändå, fett modigt!! :O Jag skulle inte vågat.. :O Så dom får tummen upp från mig för att jag är singel enligt ida och att hon gör tummen ner för att hon har pojkvän.. XD synd att dom inte var snygga bara..

puss

LOVET ÄR SLUT!!

Igår. gårdagen blev lite annorlunda än vad vi hade planerat... Det började med att Emelie inte hade hunnit komma iväg då hon egentligen skulle det, men Carro och jag bestämde oss för att ändå vänta på henne så att vi tillsammans skulle åka till grillstället... Aa.. och vi väntade i 1 och en halv timme ungefär.. sedan kom emelie och hennes med och skjutsades oss dit, fast bara till vägkanten eftersom man sedan skulle in på en stig i den mörka skogen.. inte kul må jag säga.. Så andré och henrik kom och mötte oss =) gentlemän dom är. På stigen där i skogen så syntes ingenting, det var bläcksvart.. och man skulle över en å också :O men det klarade vi galant.. När vi väl var framme så fanns det ingen pinne att stoppa korven på.. lyckat XD... så vi grillade inte våra korvar.. vi åt baguette istället, MUMS =) Vi var inte där länge innan vi bestämde oss för att dra..

Vi gick hem till Roope. Och jag tror jag aldrig har varit i ett sånt hus han hade :O helt sjukt!!! Allt var typ perfekt inrett och..aah.. skit snyggt iaf :D där spelade vissa tv-spel, guitar hero och vissa löste rubiks-kubar (jag försökte.. men fatta nada :(..) mysi.. =) carro, jag och emelie åkte hem till emelie vid halv ett kanske.. sedan satt vi hela natten och bara prata "tjej-snack" och åt korvbröd. :D

Idag kom jag hem vid halv 2 kanske och började plugga.. och jag håller faktiskt på fortfarande... Det var tänkt att jag skulle följa med ida och några från gamla klassen och grilla.. men, plugget hindrar mig.. :( Jag vill bara ha mer loooov!!

Och imorgon är det skola.. fy fan vad tråkigt.

Sov gott, godnatt :) <3 :D

GRILLNING

Tjoflöjt.. detta blir ett kort inlägg för att jag ska snart börja göra mig i ordning lite grann för ikväll.. vi är ganska många som ska till något ställe och grilla... MYS.. (hoppas jag)..

Min kusin och jag tog en promenix (i snabb fart) innan frukost.. och sedan nån timme efter det skulle hon hem... efter att hon åkt åkte jag mami och min broder till pappas grav och planterade dit nya blommar och sådär... saknar han.. <3

men nu måste jag kila.. kanske hörs senare? <3 :D

PÅSKAFTON 090411

Halloj alla sjömän där ute. SKEPP OHOY. Sila upp krabborna, döda firren och salta torsken!!

.. iaf.. idag vaknade jag rimligt. och kände på en gång att det var dags att öppna boken, jag läste några kapitel. bra jobbat!!
för tillfället är jag med min kusin.. hon ligger i min säng, och jag sitter desperat på golvet. hon ska sova här.. <3 :D mys, som alltid!! :D

vi åt nyss "påskmiddag", MUMS. nu ska vi gå ner och måla naglarna.. min ska bli BLACK och hennes PURPLE.
i mitt påskägg som inte existerar fick jag ett nitskärp, två nagellack och hår shampoo från garnier. highlights något.

BYE.



LÅNGFREDAGEN 090410

Hej. Sry för dålig uppdatering.. men jag har ju inte haft tid, typ. Så jag vet inte vart jag ska börja berätta.. Men vi tar det lite lugnt.. Idag har jag bara varit med Caroline och vi har legat i hennes säng heela dagen.. as skönt.. eller vi har inte orkat göra något annat.. x) men sedan begav vi oss hem till mig, för att äta XD tro nu inte alltså att vi inte får mat hemma hos caroline.. det var bara så att ingen var hemma hos henne så vi kuta hem till mig och åt =) på färden genom Järna köpte jag en blomma till mamsen.. en påsklilja i en kruka :D hon blev happy på mig.. och nu sitter vi här i min säng och lyssnar på musik :D

Ikväll ska jag väl inte göra något speciellt.. vara med carro =) och ett måste är att läsa twilight.. många sidor kvar att ta sig igenom..


vi hörs vi väl sen, kanske. eller något. Imorgon ska jag iaf plugga... sen senare ska jag vara med min kusin Jenny.. <3 :D

GAMMALT INLÄGG

Idag tycker jag att jag vaknade ganska skapligt.. runt 2 ungefär och det första jag gjorde var att läsa lite i Twilight boken.. som jag även somnade med igår.. Den verkar bra, det är kul när man känner igen repliker från filmen i boken.. :D och det är kul när jag fattar själva språket i boken..(med tanke på att den är på engelska..) :D

Efter att jag läst lite gick jag ner och åt frulle.. havre fras med jordgubbs saker och mjölk, as gott!! :D sedan fortsatte jag min läsning.. och efter middagen var det tänkt att jag skulle gå en promenix med carro, men det regnade så jag gick hem till henne istället :D Vi pratade, det var skönt!!

Jag kom hem vid halv tio ungefär och nu är jag här.. Mycket intressant blogginlägg..


090408 EMELIE & EVELINA :D

Mobilen ringde 09:00 för att jag skulle upp tidigt för att hinna göra mig iordning innan jag skulle åka iväg med tåget 10:41 till Stockholm med Emelie.. Vi hann inte kolla i mer än en affär innan vi blev hungriga och bestämde oss för att äta.. det blev McDonalds, inte ballt någonstans..:( .. och eftersom det inte fanns några sittplatser i själva McDonalds byggnaden så tog vi med oss maten och satte oss vid en bänk där vi skateboards istället.. :) mysipysi!! :)

Sedan var det full rulle igen.. det jag fick med mig hem var iaf en jeansjacka, ett par skor, ett läppglans, en gangstertröja och Twilight boken på engelska.. vilket var ganska waist eftersom jag redan har den på svenska.. men vad ska man göra om man glömmt/tappat bort sin engelska bok och när man ska redovisa den muntligt en vecka efter lovet? Jo, köpa en ny såklart. Bara jag hinner läsa den :O typ 430 sidor på engelska.. evelina satsar... :)

Såklart tog jag och emelie lite roliga pic's i omklädningsrummet när vi prova dessa ljuvliga kläder.. se&lär.




Tack för en underbar dag, Emelie :D <3 :D

090406 EN MÅNDAG UTAN SKOLA :D

God kväll. Idag vaknade jag vid halv tre av att min bror sköt en innebandyboll på min fönsterruta nerifrån altanen upp på mitt fönster som är på övervåningen.. jag blev ganska rädd.. :( sedan låg jag kvar i sängen och ba njöt av att jag kunde ligga där utan stress.. SKÖNT SOM FAN!!

Jag har inte gjort mycket.. jag åt frukost på altanen, skönt som fan :D Jag blir så glad när man kan göra sånt.. :) och jag har varit ute och sprungit, fan vad duktigt av mig :D och mina pollentabletter hjälper :D idag har jag inte varit ett dugg rinnig i ögonen, men jag låter fortfarande som ett peddo.. så ocoolt.

Och imorgon så ska Jag och Emelie åka till Stockholm och kika lite.. och äta glass. Förstå vad mys!! :D sen senare vet jag inte vad vi ska göra.. tror att vi ska hem till nån av oss iallafall :D

Nu kommer jag inte på något mer att skriva.. Jag tror nog jag ska kolla på en film sen senare.. själv. inte så mys, men vad ska man göra liksom? :)

090405 SÖNDAG

Något som var mycket skönt idag var att vakna halv 2 :D men jag lovar att jag hade sovit nån timme till om det inte hade ringt på jennys telefon :( vid halv tre så tog jag bussen ner till stan ifrån jenny och mötte mamma,markus och mattias.. vi letade efter brallor till min broder.. och han ville ha min hjälp idag :D och när jag hjälper så ska folk köpa det jag vill :O så min bror fick med sig två par chinos :D alltså, fett (fast jag egentligen inte ska säga det..) snygga!! :D jag uppdatera min bror =)

Själv hittade jag ett nitskärp och två nagellack, rosa och svart, som jag ska få i påskägg av mamma :D..

något som är mindre bra är att jag har blivit as mycket snoris och hostis.. och mina ögon rinner.. jag drar säkert den kända minen med ena ögat stängt och andra öppet och munnen ba hänger.. snyggt. och nu rann det en tår nerför kinden.. JAG ÄR ÖVERKÄNSLIG MOT POLLEN!!!! typ allergisk..mamma kom med tabletter nyss.. men liksom, har pollen ens kommit än? jag är liksom helt pollen skadad redan nu.. inte coolt.










090404 DEN STORA LURVIGA :)

Nu har jag inte skrivit på typ tre dagar eller nått.. dålig stil.. men det har ju varit så vackert väder :O så jag har ju mest varit ute med kusin Jenny (
www.jjeennyys.blogg.se).. vi har ätit glass, ben and jerrys <3 och vi har varit på min pappas grav och planterat dit nya blommor och tagit bort gamla.. det kommer bli fint där till sommaren när alla blommor slagit ut :) jag saknar min pappa otroligt mycket.. det är bara tur att jag har er <3

Och vi har också ätit grillat för första gången i år.. det var himmelsk gott :D jag älskar grillat!! så i sommar ska jag grilla satan... lite senare idag ska vi promenera ner till stan och sola.. och imorgon ska vi sola igen.. :) men vi har suttit ute i den riktiga solen också.. och ett faktum är att jag har fått tillbaka mina fräknar.. och precis ovanför läppen har jag en familj av fräknar.. jag trodde tillochmed själv att det var choklad, fast jag inte ätit choklad.. :S knäppis jag är =)

Nyss gjorde jag massa hål i mina jeans.. ja.. ni får väl dömma själva om jag var dum som gjorde det, eller om jag var ett geni :D själv blev jag faktiskt rätt nöjd!! :D och det kanske är huvudsaken (i) :D




ANDRA APRIL, OCH GODMORGON :)

God morgon. Jag började på ett inlägg igår, men glömde bort det XD.. så det blev inget =/.. jag sitter uppe i biblioteket just nu och kollar lite på bloggar med ida.. för att vi som vanligt sitter i skolan förtidigt.. :( blää.. pissa på katten.

Idag slutar vi vid lunch, det ska bli superdupersuper skönt.. men måste hem och skriva klart ett fördjupningsarbete på spanska.. fy fan vad inte okej.

Bullfrog. Ida och jag leker att vi har en bullfrog som vi ska ta upp på lektionerna <3 älska vår humor!! :D

alltså, kolla på slappepär... han är helt slapp den där paddan.


RSS 2.0