IBLAND SÅ.....

Jag är så jävla irriterad, ledsen, arg, sur och känner hat och kärlek samtidigt. Hur fan kan man beskriva den känslan jag har just nu? - det går inte. så jag låter bli.  

Jag sitter ensam i skolan för att mina vänner har gått hem för att dom inte har någon mer lektion, men det har jag. spanska, MMMM. jag längtar sönder.

Ikväll ska jag iaf hem till Nathalie på tjejmiddag för att hon fyller år imorgon och jag hoppas att jag hunnit bli på bättre humör då.. :) JAG VILL BARA HEM, aja, ska öppna spanska boken igen som jag stängde för ett tag sen... Måste göra en gloslista, lära mig glosorna och läsa några kapitel och göra frågor till ett av kapitlerna nu innan klockan 2.

Förlåt för ett förjävlig inlägg, men jag lovar att det behövdes skrivas ner även fast ni inte förstod så mycket. <3



WIE!

Jag lever fortfarande!

Äcccch, länge sen jag skrev :( Aja, snabbt om vad som är nytt. Min födelsedag spenderade jag hemma på grund av att jag var sjuk. :( Jag fick en iPod touch, hörlurar från Koss :) Och underkläder av min kusin! :) jättesöta! :D TACK! :)

Skolan flöt på som vanligt. Bara att jag inte är som vanligt, tror jag. Eller iaf vad jag fått höra... Jag måste komma igång igen. Jag kan inte ligga low low, jag måste upp! Hårding ewe. Aja, jag vet inte men känns inte som att jag är på topp nu, men snart så (?). Att det ska vara så.. jag vet inte. jobbigt. Varför kan man inte bara köra?


Jag var med emelie igår till idag :D Vi hade en jättemysig dag i Stockholm! Vi var först och kollade runt lite i affärer, och jag hittade ett par svarta chinos från JC, och även ett par örhängen därifrån och en kortare kofta från Gina tricot :) Efter vi kollat klart i affärerna gick vi på bio vid 6 och såg The uggly truth! Hahah den var bra :D Se den! :) Hahha, emelie och jag köpte största menyn som fanns Blockbuster (?) hahah stor popcorn, stor snack med baconchips och cola 80 cl x2!!!! hahaha fy fan :D Och så satt vi också i biosalongen 40 minuter innan filmen började.. hahah vi är fan helt sjuka vi bara gick in i salongen, dörren var öppen så vi smet in utan att någon biljettkontrollant kollat på våra biljetter XD... det var kallt inne i biosalongen och det var mörkt.

Efter bion åkte vi på en gång hem till Emelie där vi drack te och tände ljus och pratade :) Det var jätte skönt! Hela dagen kändes verkligen bra! <3

Jag var hemma idag vid 12 :) Och jag har inte gjort något speciellt, pluggat/pluggar. Imorgon är det föresten skolfotografering.

Leave me alone.






RSS 2.0