RIKTIGT LÄNGE SEN NU VA :D

Titt ut i byxan!

Wow, jag vet inte alls vart jag ska börja. Så det kommer väl bli helt huller om buller, men vem fan bryr sig. Under lovet har vi fått besök från Finland. Min mormor, min morbror och hans fru och deras barn, dvs mina kusiner på (jag tror) 2 och 4 år :) Dom var hos oss i 9 dagar, dom åkte hem den 29. Under tiden dom var här var jag bara med dom hela tiden och var ute och åkte pulka och liknande :)

Men där mellan var det även den traditionella kusinkusin shoppdagen :) den 26. samma dag som alla andra pundare yrar runt. men fan vad vi skratta åt varandra när vi båda satt där med den tunnare jackanvför vi visste att det skulle vara proppat hahahah, rutinerade. och en toffs med också, för det slutar alltid med att man får adhd och blir sur, då vill man bara slänga upp håret på hjässan och vara nöjd.

Sedan så var det nyår. Då var jag i huddinge hemma hos Evelina2 med Carro och hennes friendz. Det var kul :D men jävligt kallt var det ute :O tur att jag då hade mina lila bästisar med mig, yllestrumporna <3 true love.

Sen efter det har jag bara slappat hela tiden, fast jag har varit med vänner har jag ändå vilat samtidigt på något sätt, hur lovely är inte det? :D

Och idag var det första skoldagen, och det var ju inte så nice. Men super gulliga Nathalie gjorde den lite bättre, hon gav kort till oss som hon tagit i skolan. med sin mobil och sedan skickat in till nån digital grej på nätet så att hon fick dom hem som kort. Och jag vettefan när hon har knäppt dom bilderna alltså, helt adopterad ser jag ut iaf :) burremolillaflickan.

Och denna morgon var verkligen annorlunda. Börjar med att jag och ida möts på stationen, båda ser ut som två små flickor. Vi kliver på södertälje tåget och hoppar av i hamn för att byta till stockholms tåget.
1. Tåget var 9 minuter sent, vi fick stå och frysa arslet ett tag.
2. Tåget var gammalt ruttet äckligt skabb tåg.
3. Vi sitter där på tåget nöjda över att vara i värmen, :) ida hade precis öppnat tidningen och tänkte börja läsa, vad händer? - Jo tågfan slocknar och det blir helt svart.
4. Dom är ju så jävla smarta att dom vet att dom ska vänta på grön signal, fan vad bra!
5. = kommer till tullinge station typ 30, när vi skulle vara där 10 över.

Okej... vi listar ut vad vi ska göra och vi beslutar oss för att ta Tullinge Gårds bussen till skolan. Jag sitter där helt halvsovig, för jag vaggas typ till sömns på tåg och bussar. Så där satt jag och var som jag var. Helt plötsligt märker jag att vi åkt FÖRBI våran station vi skulle av på :O

Evelina; Ida ida ida :O helvete vi åtke förbi.... HAHAHAHAHA
Ida; Haha Men jag ditt jävla mongolid. JAG orkar inte att det alltid ska vara JAG som ska trycka på knappen. När fan ska du börja ta ditt ansvar? Hur fan gör du när du åker buss själv?
Evelina; Hahahhahaha, men va? gjorde du det med flit?!?!??!?!  men jag hoppar nästan alltid av på slutstation.
Ida; Alltså du är ju för fan efterbliven.
Evelina; Men ida hur fan kunde du göra så?! Nu måste vi gå as långt, alltså helvete ida.
Ida; Ewe håll käften, nu försöker du få det som att det är mitt fel?
Evelina; Men va tycker du det är mitt fel? det är ju för fan ditt. Du gjorde med flit :O
Ida; ....
Evelina; .....

Hahaha alltså <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Jappjapp, vi missade hela gympa lektionen men det var väl för fan lika skönt det. det var hinderbana, no lifers håller på med sånt.
Efter det var det matte med Sirwus :D oh yeah (H) she's back! Likabra det nu kanske man börjar förstå :)

Efter en denna förmiddag skulle ida och jag till stockholm på jakt efter löshår. Vi går in i butiken vi blivit tipsade till, gambhia står i kassan, slänger fram några slingor och säger ; bakom dig spegel.
Njaa... vi gick därifrån... I gick runt i några butiker, hittade ett grymt snyggt linne från Gina Tricot :D sedan åkte vi till södertälje och handla löshår där istället. Och när jag färgat barren ska jag också köpa det :D Jätte snyggt! :D sånna där med clips, så man kan ta av sätta på, ta av sätta på, jaa ni hajjar. :)

Och nu efter dagens slut sitter jag här, och jag tycker dagen har varit jätterolig trots allt :D Mkt skratt åt t. ex idas och mina lesbiska bilde på tåget! Kommer upp snarast.

Aja, nu ska jag pilla stjärt och göra mig en kopp grönt te :D Hejdå :D













Kommentarer
Postat av: Ida

alltså hahahahhaaaaaha, det är sjukt! jag kan fan inte sluta skratta. du är verkligen efterbliven =)

2010-01-08 @ 13:13:40
Postat av: jenn

Jesus vilket långt inlägg, men jag läste, applåder!

2010-01-08 @ 14:35:49
URL: http://jjeennyys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0