Plattan i mattan!


Hallå där bloggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen! Idag har min kusin Jenny tagit körkort! Jävla duktig hon är :) Så idag har vi bara race:at runt som tusan :D Och vi fick race-ragg, me gusta!!!!!

Vi åkte till skärholmen och kolla runt där lite. Köpte ett par örhängen från Glitter jag kan visa sen, har ingen bild nu. Vi drog en french hotdog också, jäkligt gott. Vi drog hem till mig efter det och käka och åkte sedan tillbaka till Södertälje för att skjutsa hem Jennys kille och där blev det även tacos! Nice :)

Imorgon ska vi även upp sex för att köra jennys kille till jobbet, bara för att vi gillar att glida. Och imorgon natt blir det krogen-hämt och sedan till jennys kille och slagga för att skjutsa han igen på morgonen. Mkt bil :D

Just ja, vi har ju ett planerat bil race imorgon också... Hmm kan vi klå en turbo? eller blir vi ombackade? Jag känner att jag bränner på i högvarv, dags att växla till mindre växel och dra en pink.




Kommentarer
Postat av: J e n n y

Hahaha! Jag låter som värsta toffeln som kör runt joakim, går upp tidigt och grejer :D MEN vad gör man inte för sin pojk?! :D

2010-07-20 @ 23:33:02
URL: http://jjeennyys.blogg.se/
Postat av: Caroline

Haha, men usch jävla vidrigt xD

2010-07-22 @ 09:12:17
URL: http://carolinejaana.blogg.se/
Postat av: Caroline

Hhaha, men att man ska äta myrorna XD

2010-07-22 @ 19:22:17
URL: http://carolinejaana.blogg.se/
Postat av: Caroline

Hahaha, men mupp xD

2010-07-22 @ 20:49:01
URL: http://carolinejaana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0